NGF Familietoernooi

NGF Familietoernooi zondag 18 September – vanaf 08.30u (afhankelijk van aantal deelnemers)

Het familietoernooi staat garant voor lachende gezichten en je speelt ook nog eens voor een goed doel in een leuke spelvorm!

Goede doel:

Wat het NGF Familietoernooi extra bijzonder maakt, is dat we niet alleen met familieleden een leuke dag beleven, maar tegelijkertijd geld inzamelen voor het goede doel. Het gezamenlijk goede doel van het NGF Familietoernooi is het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Deze stichting creƫert sportkansen voor kinderen van vier tot achttien jaar. ING Private Banking en de NGF willen de golfclubs stimuleren zo veel mogelijk (inschrijf)geld op te halen. Het gezamenlijke inschrijfgeld wordt namens alle deelnemers en deelnemende clubs overgemaakt naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Daarom worden er mooie prijzen ter beschikking gesteld voor de drie clubs die het meeste geld weten in te zamelen. Prijzen waarmee specifiek het Jeugdgolf nog leuker en makkelijker kan worden gemaakt.

Leuke Spelvorm

De spelvorm is Greensome Stableford.  Er wordt gespeeld in een team van 2 personen tegen een ander team van 2 personen. Totaal speel je dus met zijn vieren in een flight, twee tegen twee. Beide spelers van hetzelfde team slaan af, zij kiezen de naar hun inzicht beste bal en spelen daar om en om mee verder.

Schrijf jezelf en je partner snel in via e-golf4u en tot 18 September op Golfclub Riel!