Sponsoren en Businessleden

Businessleden

Golfclub Riel heeft gemiddeld een 35-tal actieve businessleden. In de periode april t/m oktober wordt maandelijks een businesscompetitie georganiseerd die altijd goed bezocht wordt. Tijdens deze wedstrijden kunnen bedrijfsleden gasten uitnodigen. Al jaren hebben we mogen rekenen op een goede opkomst en zeker zo belangrijk, een gezellige en informele sfeer voorafgaand, tijdens en na de wedstrijd.

In tegenstelling tot veel andere businessclubs hebben wij er bewust voor gekozen om de wedstrijden pas om 15:00 te laten starten. Op deze manier gaat er geen volledige werkdag verloren. Het blijkt dat hierdoor eventuele gasten of introducees wat makkelijker tijd vrij kunnen maken voor deelname aan onze businesswedstrijden. Na afloop van de wedstrijd is er een korte prijsuitreiking gecombineerd met een aangenaam hapje en drankje.

Mocht u ook het zakelijke en het aangename willen combineren, informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden die Golfclub Riel u te bieden heeft.

Golfclub Riel biedt haar Bedrijfsleden het volgende:

  • Uw naam en logo prominent vermeld in het clubhuis en op de website.
  • Uw bedrijfslogo of promofilm gedurende de openingstijden van het clubhuis op de digitale informatieschermen.
  • Recht om per bedrijf éénmaal per jaar gedurende een dagdeel uw eigen bedrijfsgolfevenement te organiseren waarbij u de baan geheel tot uw beschikking heeft.
  • Recht om starttijden te reserveren indien u met relaties speelt (dus nooit wachten).
  • Recht om deel te nemen aan de jaarlijkse businesscompetitie.
  • Gedurende het gehele jaar kosteloos deelnemen aan inlooptrainingen die exclusief voor de bedrijfsleden toegankelijk zijn en verzorgd worden door Golfschool Geldrop.
  • Ieder jaar minimaal één golfmiddag exclusief voor alle businessleden, met hapjes en een drankje.
  • Clubpas op naam van het bedrijf, dus niet persoonsgebonden (WildCard).
  • Gezellige, informele businessclub tegen concurrerende voorwaarden !

Als businesslid bent u, indien u dat wenst, tevens volwaardig lid van de vereniging met bijbehorende NGF- en HCP-registratie. U kunt dus ook aan alle overige clubactiviteiten deelnemen.

Sponsoren

Naast een zakelijk lidmaatschap biedt Golfclub Riel ook nog enkele andere mogelijkheden tot sponsoring. Hierbij moet u denken aan een animatie, korte promotiefilm of reclameboodschap van uw organisatie welke dagelijks vertoond zal worden op de beide info-schermen welke aanwezig zijn op Golfclub Riel. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor Hole-sponsoring, vermeldingen op de scorekaarten en uiteraard op de website van Golfclub Riel. In overleg zijn er nog andere specifieke mogelijkheden welke wij graag met u bespreken. Neem contact op en u zult verrast zijn wat er mogelijk is voor een relatief laag bedrag.

Contact: Friethjof Croon   mail: bedrijven@gcriel.nl

 

HOOFDSPONSOR