Wintercompetitie 2022-2023

INSCHRIJVING WINTERCOMPETITIE 2022/2023 IS GEOPEND !

Geacht lid van Golfclub Riel,

E.e.a onder voorbehoud en afhankelijk van het aantal deelnemers) van 7 teams. Elk team speelt dus 6 wedstrijden, 3 in de najaar periode en 3 in de voorjaarsperiode! Voorlopig heb ik in het najaar gedacht te spelen op de data 29 oktober, 13 november en 27 november.

Zoals gezegd de grootte van de poules hangt af van het aantal inschrijvingen, dus dit zijn data onder voorbehoud. Voor het voorjaar worden deze nog tijdig bekend gemaakt!

Een wedstrijd tussen twee teams bestaat uit 3 losse wedstrijden ; 1 dubbel best Ball 9 holes op de grote baan en twee single’s op de kleine baan; Er wordt gespeeld met handicapverrekening. Het aantal slagen dat je mee krijgt wordt door de wedstrijdcommissie aan de hand van de hcp tabel berekend en vooraf bekend gemaakt op basis van de datum 16 oktober, als de inschrijving sluit.

Je kunt je individuele wedstrijd dus winnen (2-0), gelijk (1-1) of verliezen (0-2). Als team kun je dus in totaal 6 wedstrijdpunten punten verdienen als je alle drie de “individuele wedstrijden” wint, maar ook 0 en alles wat er tussen in zit! Poulewinnaar is dat team met de meeste wedstrijdpunten! Voor meer regels kun je naar het wedstrijdreglement kijken.

We starten op de zaterdag om 12.00 uur op de 9H baan en de starttijden worden jullie op de donderdag voorafgaand toegestuurd!

De verwachting is dat we net zoals vorig jaar in 4 poules van 7 teams gaan spelen, dwz dat er zich 28 teams kunnen aanmelden (56 personen); Er hebben zich inmiddels al 3 teams ingeschreven, dus meld je zo snel mogelijk aan via Egolf4U ( te vinden op de site van GC Riel, onder het kopje leden, , kopje wedstrijden!) De indeling van de poules zal dan op sterkte gaan, dus de eerste 7sterke teams in poule 1, team 8 t/m 14 in poule 2 etc. Meld je dus snel met je partner aan want vol is vol!

De bedoeling is ook om er een gezellige zaterdag van te maken. Dus spelen op de aangewezen dag en tijd is gewenst. Als je dus nu weet dat je een aantal zaterdagen niet kunt, of dat je bijv. de hele maand maart gaat overwinteren in Spanje dan is niet verstandig je aan te melden.

Dus liefst geen verschuiven van wedstrijden, maar er kunnen natuurlijk altijd onvoorziene omstandigheden zich voordoen dat het niet anders is! Ik wil geen politie spelen, dus gebruik gewoon je gezonde verstand en schrijf in als je denkt dat je kunt!

Als je graag mee wilt doen, maar je hebt geen teamgenoot, stuur dan een mail naar wintercompetitie@gcriel.nl en schrijf je gewoon in via Egolf4U. Misschien zijn er nog anderen die geen teamgenoot hebben en zo kunnen we dan toch een team vormen!

Schrijf je snel in: inschrijving is open op site GC Riel onder het kopje leden/Egolf4U/wedstrijden.

Inschrijving sluit zondag 16 oktober 2022