Lid worden van Golfclub Riel

Er zijn 3 opties om lid te worden of u te laten registreren als vrije golfer:

Optie 1: U wordt lid van de 9-holes baan (geeft ook recht om gebruik te maken van de 6-Gehuchten).

De contributie voor de 9-holes baan bedraagt vanaf 30 jaar € 450,- en € 25,- barfee per jaar en een eenmalig entree-fee van € 250,-. Van 21 jaar tot het jaar dat u 30 wordt bedraagt de contributie € 200,- en € 25,- barfee per jaar en is de entree-fee € 50,-.  Ben je jonger dan 21 jaar dan kun je jeugdlid worden. Je blijft jeugdlid tot het jaar dat je 21 wordt. De contributie bedraagt dan € 100,- per jaar en een eenmalige entree-fee van € 50,-. Voor de echte fanatieke golfers bieden wij de mogelijkheid deel te nemen aan “De Vriendenpas”, dit is een uitbreiding op een 9-holes lidmaatschap welke u het recht geeft ook op 6 andere golfbanen te spelen, zo vaak u maar wilt. Overige informatie en de exacte voorwaarden kunt u vinden onder het menu “Leden/Vriendenpas“.

Contributie 9 holes baan vanaf 1 januari 2023: Barfee vervalt

  • De contributie voor de 9-holes baan bedraagt vanaf 30 jaar € 500,- en eenmalig een entree-fee van € 250,-.
  • Van 21 jaar tot het jaar dat u 30 wordt bedraagt de contributie € 225,- en eenmalig een entree-fee van € 50,-.
  • Ben je jonger dan 21 jaar dan kun je jeugdlid worden. Je blijft jeugdlid tot het jaar dat je 21 wordt. De contributie bedraagt dan € 100,- per jaar en een eenmalig  een entree-fee van € 50,-. 

Indien u in een bepaald jaar na 1 oktober lid wordt van Golfclub Riel dan kunt u (na betaling van de contributie) de rest van het jaar gratis spelen. Dit geldt zowel voor de 9 holes baan als de 6-Gehuchten.

Optie 2: U wordt lid van de Zes Gehuchtenbaan.

De contributie voor de 6-holes pitch&put baan Zes Gehuchten bedraagt € 175,-  en € 25,- barfee per jaar, dit is inclusief inschrijving en handicapregistratie bij de NGF. U krijgt korting op de prijs voor de greenfee van de 9-holes baan.

Contributie Zes Gehuchtenbaan vanaf 1 januari 2023: Barfee vervalt en contributie blijft € 175,-  

Optie 3: U laat zich registreren als vrije golfer.

De kosten zijn € 50,- per kalenderjaar. Dit is inclusief NGF registratie en u kunt gebruik maken van E-Golf4u voor het registeren van uw Q-kaarten en handicap.

Registratie vrije golfer vanaf 1 januari 2023: De kosten zijn € 60,- per kalenderjaar. Dit is inclusief NGF registratie en u kunt gebruik maken van E-Golf4u voor het registeren van uw Q-kaarten en handicap.

In alle gevallen betaalt u eenmalig € 25,- administratiekosten, uitgezonderd het registratielidmaatschap “Vrije Golfer”.

U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier volledig in te vullen. Gebruik bij voorkeur het ONLINE INSCHRIJFFORMULIER. Dit kunt u hier vinden, invullen en verzenden.

online

 

 

 

 

 

 

 

overzicht contributie 2020

         
             
lidmaatschap 1e jaar eenmalige jaarlijkse totaal opvolgende
    Entree- administratie contributie 1e jaar jaren
    geld   kosten      
9-holes baan           
  senior lid  > 30 jaar € 250,- € 25,- € 450,- € 725,- € 450,-
  student & jong senior leeftijd 21 tot het jaar waarin je 30 wordt € 50,- € 25,- € 200,- € 275,- € 200,-
  jeugdlid tot het jaar waarin je 21 wordt € 50,- € 25,- € 100,- € 175,- € 100,-
             
Zes Gehuchtenbaan 6 holes par 3          
  senior lid  > 30 jaar  -/- € 25,- € 175,- € 200,- € 175,-
  student & jong senior leeftijd 21 tot het jaar waarin je 30 wordt  -/- € 25,- € 175,- € 200,- € 175,-
  jeugdlid tot het jaar waarin je 21 wordt  -/- € 25,- € 100,- € 125,- € 100,-
             
             
Vrije golfer; NGF en handicap registratie     € 50,- € 50,- € 50,-
             

Barfee

Jaarlijks wordt er via de contributienota naast de lidmaatschapsgelden ook een bedrag à € 25,- in rekening gebracht welke als tegoed op uw Club/NGF-pas komt te staan. Dit tegoed kunt u vrij besteden in het clubgebouw gedurende het seizoen. Een resterend bedrag gaat bij continuatie van het lidmaatschap automatisch mee naar het volgende jaar. Bij beëindiging kan een eventueel resterend tegoed NIET in contanten worden opgenomen. (De barfee wordt NIET in rekening gebracht bij jeugdleden t/m 20 jaar)

Opzeggen lidmaatschap

Indien u het lidmaatschap bij Golfclub Riel wenst te beëindigen dan dient u dit voor 1 december van het lopende jaar te doen. Deze opzegging kunt u per e-mail sturen aan ledenadministratie@gcriel.nl Een verzoek tot opzegging van het lidmaatschap dat na 1 december van het lopende jaar wordt ingediend kan pas in het volgende contributiejaar verwerkt worden. Uw lidmaatschap wordt in dat geval nog één jaar gecontinueerd.

NIEUW: Als u echt haast heeft en per direct lid wilt worden van Golfclub Riel dan kan dat. Dit is vanaf NU mogelijk op Golfclub Riel(**).  Ga via onderstaande link naar het “Online Inschrijfformulier – i-Deal” met betaalmogelijkheid. Vul alle gegevens juist in, voltooi de betaling via i-deal en u ontvang binnen enkele minuten een bevestiging waarmee u direct de baan op kunt.(**) 

(**= alleen als u reeds in het bezit bent van een geldig Nederlands  Handicap 54 of lager bewijs).

Wij gaan zeer zorgvuldig om met uw gegevens. Onze privacyverklaring kunt u op de volgende site downloaden: http://gcriel.nl/privacy-statement/

Mocht u de voorkeur geven aan de “papieren” variant dan kunt u HIER het inschrijfformulier downloaden welke u vervolgens kunt printen en invullen.  Geef duidelijk aan van welke optie u gebruik wilt maken.

Als je jonger bent dan 16 jaar dan moeten je ouders/verzorgers een schriftelijke toestemming bij de club inleveren.

Algemene vragen aan de ledenadministratie kunt u via onderstaand formulier verzenden.

Algemeen Contactformulier Ledenadministratie

  • Vul hier uw naam in
  • Telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken