Baan

Golfclub Riel beschikt over een prachtige en zeer uitdagende 9-holes baan naar een ontwerp van Berkelmans Greenkeeping. Dit bedrijf heeft de baan ook aangelegd en verzorgt het onderhoud. Deze baan is toegankelijk voor spelers met minimaal handicap 54 of baanpermissie van Golfschool Geldrop. Daarnaast beschikken we over een leuke 6-holes pitch&put baan, de Zes Gehuchten. Een heerlijk oefenbaantje voor de beginnende en de gevorderde golfer. Daar mag iedereen ongeacht handicap op spelen onder de voorwaarde dat per flight tenminste 1 speler beschikt over minimaal handicap 54 of baanpermissie van Golfschool Geldrop.

Verder zijn er uitgebreide oefenfaciliteiten met een grote indoor golf, open- en overdekte drivingrange, een grote oefenbunker en natuurlijk de put-, chip- en pitching greens.

Greenfees zijn verkrijgbaar in het clubhuis. Wij adviseren greenfee-spelers altijd vooraf op de kalender te controleren of de baan bezet is. Golfclub Riel hanteert sinds 2021 starttijden welke online geboekt kunnen worden. Spelers die vanaf hole 9 komen en op hole 1/10 verder spelen, krijgen altijd voorrang mits ze 18-holes geboekt hebben. Lees vóórdat u afslaat de Local Rules en actuele mededelingen.

Ook groepen zijn welkom. Indien u met 16 of meer personen bent, graag vóóraf contact opnemen met secretaris@gcriel.nl

baaninfo

Video: Baan;   Hole 1;  Hole2 Hole 3Hole 4Hole 5Hole 6Hole 7Hole 8Hole 9;

De baan in haar huidige vorm is gerealiseerd naar een ontwerp van Berkelmans Greenkeeping welke tevens het dagelijkse baanonderhoud voor Golfclub Riel verzorgt.