Brasserie

Brasserie

Welkom bij Brasserie Riel, waar genieten centraal staat. Stap binnen in onze sfeervolle brasserie en laat je verrassen door de warme ambiance. Of je nu op zoek bent naar een ontspannen lunch, een gezellige borrel met vrienden, of een bijzondere locatie voor je feest, bij Brasserie Riel ben je aan het juiste adres.

Laat je smaakpapillen verwennen door onze uitgebreide lunchkaart, waarbij we met liefde gerechten bereiden die je gegarandeerd zullen verrassen. Ontdek ook onze verleidelijke borrelkaart, met een selectie van heerlijke hapjes en drankjes om samen te delen.

Op zoek naar een unieke plek om een speciale gelegenheid te vieren? Bij Brasserie Riel creëren we onvergetelijke herinneringen. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, of bedrijfsborrel, wij zorgen ervoor dat jouw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd.

Dus kom langs en laat ons je verwennen met onze gastvrijheid en culinaire creaties. Bij Brasserie Riel draait het om meer dan alleen eten en drinken – het draait om het creëren van mooie momenten samen. We heten je van harte welkom!