HORECA DE MONA SLUIT DE VAKANTIE AF op GOLFCLUB RIEL

logo mona

HORECA DE MONA SLUIT DE VAKANTIE AF op GOLFCLUB RIEL
Voor velen onder ons eindigt binnenkort de vakantieperiode. Vrijdag 28 augustus gaat Horeca De Mona samen met u deze vakantie afsluiten met een gezellige en heerlijke barbecue op Golfclub Riel in Geldrop.

Op deze avond vindt tevens het “De Mona matchplay putkampioenschap”plaats op de puttinggreen van onze golfclub waarvoor reeds vele leden zich hebben ingeschreven. Een leuke gelegenheid, ook voor alle niet-golfers, om eens van dichtbij te zien hoe zo’n wedstrijd eraan toe gaat. Vanaf ons zonovergoten terras heeft u een prachtig uitzicht op de verrichtingen van de wedstrijddeelnemers. En onder het genot van de heerlijke hapjes en drankjes kunt u de deelnemers vanaf veilige afstand aanmoedigen.

AANVANG: 17.30 uur
KOSTEN: € 14,50 p/p incl. 1 consumptie
INSCHRIJVEN/BETALEN: Bij een van onze medewerkers in het clubhuis. Of via info@demona.nl. Aanmelden kan tot woensdag 26 augustus.

Let op ! Uiteraard kunnen deelnemers aan het “De Mona Putkampioenschap” zich nog steeds inschrijven voor deze barbecue. Tevens kunt u via E-Golf4u nog inschrijven voor deze wedstrijd.

Het team van Horeca De Mona wenst u allen een hele fijne zomervakantie.
Wij hopen u vrijdag 28 augustus in groten getale te mogen begroeten !