Clubkleding GC Riel - Coulance regeling

Geacht lid van Golfclub Riel, Beste ………..,

Vorig seizoen zijn wij op verzoek van een aantal enthousiaste leden gestart met het aanbieden van clubkleding. Bij het zoeken van een geschikt merk hebben wij gekeken naar o.a. wat de ervaringen waren bij andere clubs, onze wens dat het model en kleur meerdere jaren leverbaar zou zijn en niet onbelangrijk een acceptabele prijsstelling. Op basis van deze zaken zijn wij uitgekomen bij het merk Abacus wat een gerenommeerde leverancier is binnen de golfbranche.

Verkleuring

Gedurende het seizoen hebben wij helaas moeten constateren dat in elk geval één productiebatch van de blauwe “GC-Riel” pullovers (met name de heren uitvoering) verschijnselen van verkleuring laat zien in de vorm van een rode gloed. Helaas kunnen wij op geen enkele wijze achterhalen wie een exemplaar heeft aangeschaft waarop deze afwijking van toepassing is.

GolfPlaza is een belangrijke sponsor voor ons en tevens huisleverancier van vele golfartikelen voor zowel de club als vele van onze leden. GolfPlaza heeft dan ook in overleg met de leverancier van de Abacus pullovers besloten de “getroffen” leden een coulance-regeling aan te bieden. Concreet wil dit zeggen dat de leden welke de clubkleding aangeschaft hebben die duidelijk de verkleuring in de vorm van een rode gloed laat zien in aanmerking komen om het kledingstuk kosteloos te vervangen door een nieuw exemplaar.

Procedure

Om eea in goede banen te leiden hebben wij met de leverancier de afspraak gemaakt dat de leden het schone/gewassen kledingstuk deugdelijk verpakt en voorzien van naam, telefoonnummer en lidcode tot 30 september in kunnen leveren bij de bar van het clubhuis. Vervolgens zullen wij de kledingstukken overhandigen aan de leverancier. De leverancier zal vervolgens beoordelen of uw kledingstuk voor kosteloze vervanging in aanmerking komt.

Wij zijn ervan overtuigd dat we onze leden waarbij dit probleem speelt hiermee op een passende wijze tegemoet komen.

Met sportieve groet,

Golfclub Riel / GolfPlaza Megastores