De Vriendenpas – “ALS VRIEND GOLFEN OP 5 VERSCHILLENDE BANEN”

Met enige trots introduceren wij een aantrekkelijk nieuw concept.
Als lid van Golfclub Riel krijgt u de mogelijkheid om u aan te melden voor een VRIENDENPAS waardoor u gratis 9 of 18 holes mag spelen op vier ander 9-holesbanen die zich ook hebben aangesloten…..   Zie ook http://www.gcriel.nl/vriendenpas/

 

Met enige trots introduceren wij een aantrekkelijk nieuw concept.
Als lid van Golfclub Riel krijgt u de mogelijkheid om u aan te melden voor een VRIENDENPAS waardoor u gratis 9 of 18 holes mag spelen op vier ander 9-holesbanen die zich ook hebben aangesloten

SPELEN MET DE VRIENDENPAS
Met de VRIENDENPAS kunt u op de vier banen en op de doordeweekse dagen zonder betaling spelen, de deelnemende banen staan vermeld in bijgaande tabel:

SPELREGELS VAN DE VRIENDENPAS
U kunt op vrijwillige basis gebruik maken van de VRIENDENPAS. De volgende regels zijn belangrijk.
– U mag enkel deelnemen aan de VRIENDENPAS indien u in bezit bent van een geldig golfvaardigheidsbewijs met minimaal Handicap 54 en een geldig lidmaatschap voor de 9-holesbaan van Golfclub Riel.
– U betaalt € 120,- per jaar voor de VRIENDENPAS; ook tussentijds inschrijven kost € 120,-.
U kunt alleen spelen van 1 april t/m 31 oktober op de hierboven gemelde vastgestelde Vriendendagen.
– U kunt op de vastgestelde Vriendendagen pas spelen nadat u zich vóóraf telefonisch heeft aangemeld. Vermeld bij het reserveren de namen en NGF-nummers van u en uw flightgenoten. De ontvangende golfclub heeft in uitzonderlijke gevallen het recht om op een bepaalde dag een maximum aantal gasten te hanteren.
U bezoekt vooraf natuurlijk altijd even de website van de gastvereniging om op de hoogte te zijn van lokale regels en activiteiten.
U bent als vriend te gast en respecteert de regels van de ontvangende golfclub.

Wilt u deelnemen aan de VRIENDENPAS?
1) Maak dan voor 27 maart 2015 het bedrag van € 120,- over op bankrekening NL75RABO0117872717 van Stichting Golf Riel Estate onder vermelding van VRIENDENPAS + uw naam + uw NGF-nummer.
2) Stuur een mail naar secretaris@gcriel.nl met de vermelding dat u geregistreerd wilt worden op de “vriendenlijst”.
Veel speelplezier!
Bestuur Golfclub Riel