Tussenstand 2×9 holes competitie

Tussenstand 2*9 holes competitie op zowel de woensdagen als de zaterdagen.

Er zijn inmiddels enkele wedstrijden van de 2*9 holes competitie op woensdag en zaterdag gespeeld. Helaas met wisselend succes, maar het zijn erg gezellige dagen waarop iedereen zijn beste beentje voorzet.

Bij de zaterdag competitie zijn de verschillen niet zo groot en is er wat de stand betreft nog van alles mogelijk.

Bij de woensdag competitie staan we op de 3e plaats, helaas konden we bij de wedstrijd in Uden door omstandigheden maar met 5 deelnemers spelen, wat ons wel wedstrijdpunten kostte!

Dit proberen we in de nog resterende wedstrijden goed te maken, zodat we hopelijk toch nog gaan stijgen.

Jammer genoeg heeft Eyckenduyn zich voor de start van deze woensdag-competitie terug getrokken, zodat we op de woensdag met maar 5 teams zijn.

Woensdag de 5e juli en  zaterdag de 8e spelen we op Kapelkeshof en de wedstrijd op onze eigen mooie baan moet ook nog gespeeld worden in juli. We sluiten af op zaterdag 12 augustus op Eyckenduyn.

Hierbij enkele resultaten van de afgelopen wedstrijden die we gelopen hebben op Golfclub Overloon:

Woensdag: 2e plaats bruto met 33 punten voor Ans bij de dames en voor Theo een 2e plaats netto bij de heren.

Zaterdag: Is ons Riel-team als team eerste geworden. Verder 1e plaats bruto voor Rini met 27 punten, 2e plaats netto voor Ans met 42 punten en Thijs had bruto de eerste plaats bij de heren met 36 punten.

Mooi resultaat, toch!

Bij deze wil ik alle deelnemers die tot nu toe hebben mee gedaan bedanken voor hun inzet en enthousiasme en de volgende wedstrijd gaan we er weer vol tegenaan!

Golfgroetjes Teamcaptain Riel,

Ans van der Putten