Riel 2 is tweede van Nederland!

 

Voor de derde keer in de laatste 4 jaar heeft Riel 2 weer de eindronde behaald voor het Nederlands Kampioenschap Golf voor compact banen ( Dit zijn kleinere  compacte 9 holes banen). In de afgelopen jaren is het aantal deelnemende teams voor deze C competitie sterk gegroeid . 4 jaar geleden is het dit team gelukt de titel inderdaad in de wacht te slepen. Vorig jaar werd bhelaas de finale verloren en werd een eervolle tweede plaats behaald. Dit jaar dus opnieuw een poging om de titel in de wacht te slepen.

Afgelopen donderdag 24/5 moest in Wassenaar tegen het team van de Zandvoortse geknokt worden om de finale te bereiken; Het werd uiteindelijk een zwaar bevochten 5-1 zege. Op vrijdag moest  Riel 2 het op de baan van Almeerderhout te Almere opnemen tegen het team van Spielehof uit Boekelo; Dit team was echter voor Riel 2 een maatje te groot. De titel ging verdiend naar Boekelo. Voor Riel 2 resteerde een eervolle 2e plaats. Het team is teleurgesteld maar toch tevreden met de , zoals de Duitser zegt, titel van vicemeister!

Volgend jaar een nieuwe ronde met nieuwe kansen!

Bent u nieuwsgierig geworden wat GC Riel u kan bieden; kom dan eens kijken (en proberen) hoe goed onze compact baan er bij ligt en  hoe uitdagend deze is.

Namens team Riel 2

Berry Peters