Corona Update – Jeugdgolf onder strikte voorwaarden mogelijk vanaf 29 april.

Nieuwsbericht voor onze jeugdleden !

Zoals jullie misschien al gehoord hebben, mag je weer gaan sporten als je 18 jaar of jonger bent. Omdat jij in die leeftijdsgroep zit, mag jij vanaf woensdag 29 april weer golfen op onze banen. Dit moet dan wel gebeuren onder bepaalde voorwaarden.

Als je hier gebruik van wilt maken dan moet je een mail sturen naar bestuur@gcriel.nl . Wij zorgen er dan voor dat je met je pasje door de poorten kunt.

Een van de voorwaarden is dat er niemand mee het golfterrein op mag die ouder is dan 18 jaar. Ouders/verzorgers mogen jullie wel brengen, maar moeten jullie afzetten bij de poort. Zij mogen niet mee naar binnen.

Jeugdleden van 12 tot 18 jaar mogen zonder begeleiding de baan op. Ben je jonger dan 12 jaar, dan mag je alleen de baan op als je begeleid wordt door een jeugdlid tussen 12 en 18 jaar.

In de bijlagen zijn twee protocollen met daarin belangrijke informatie en voorwaarden om te kunnen gaan golfen. Eentje voor jou en eentje voor je ouders/verzorgers. Lees die goed en laat deze mail en die protocollen ook aan je ouders/verzorgers lezen.

Bijlage voor jeugdleden

Bijlage voor orders/verzorgers

Veel plezier als je gaat golfen,

Golfclub Riel – Bestuur

mail: bestuur@gcriel.nl