Starttijden en vrije inloop – per 1 oktober

Het is alom bekend dat het werken zonder starttijden in het verleden altijd als positief en redelijk uniek werd ervaren. Nu we gedwongen door de corona maatregelen al geruime tijd gebruik maken van het starttijden-systeem hebben we tot onze verbazing moeten concluderen dat steeds meer leden de mogelijkheid tot het boeken van een starttijd als positief ervaren. Op dit moment zijn we zoekende naar een mogelijkheid om beide groepen, dus zowel de voorstanders van starttijden als de leden welke de voorkeur geven aan het oude systeem met de ballenspiraal tegemoet te komen. Het is ons opgevallen dat een aantal fervente tegenstanders van starttijden gedurende de afgelopen periode hun mening bijgesteld hebben en de voordelen van de starttijden-systematiek zijn gaan waarderen.

Door de ruimte welke ontstaat als gevolg van de versoepelingen rond Corona gaan we per 1 oktober de situatie als het ware omdraaien. Je kunt vanaf dat moment weer golfen zonder de verplichting een starttijd te moeten boeken. Het blijft voor (bedrijfs-)leden en gasten echter wel mogelijk om een starttijd te boeken. Het grote verschil is dat je een vrije starttijd nu minimaal 48 uur vooraf moet boeken. Hier kiezen we bewust voor; op deze manier kan men desgewenst nog steeds een starttijd boeken maar door deze 48-uurs regel voorkomen we dat je naar de baan gaat en je ineens een gereserveerde starttijd op de Teebox treft welke de dag ervoor nog niet in het systeem stond.

Tevens blijven we het TeeTime systeem gebruiken om de baan te blokken voor wedstrijden, evenementen en/of werkzaamheden.

Met de ervaringen welke we vanaf 1 oktober verzamelen proberen we tot een passende systematiek te komen welke de grootste groep leden aanspreekt en zo min mogelijk leden teleurstelt.

 

VRIJE STARTTIJD – BESCHIKBAAR OM TE RESERVEREN (tot 48u vooraf)

 

BEZET – DIT BETREFT EEN GERESERVEERDE STARTTIJD

 

VRIJE INLOOP – BESCHIKBAAR VOOR VRIJE INLOOP. RESERVEREN NIET MOGELIJK