Clubhuis Golfclub Riel

In ons gezellige clubhuis met groot terras is het altijd goed toeven na een rondje golf. Sinds juni 2014 is John Smits van Partycentrum De Mona uit Mierlo de nieuwe uitbater van ons clubhuis samen met zijn partners Joep Meeuwsen en Noortje van Heugten die de dagelijkse gang van zaken regelen.
Op de menukaart staan heerlijke eigentijdse gerechten en de drankenkaart biedt keuze te over. Er is zelfs een speciale wijnkaart voor de liefhebbers.

Er worden op onze golfclub regelmatig grote of kleinere evenementen georganiseerd. Neem het Jugo Jeugd Open, het Rosé on Tour golftoernooi, de Nieuwjaarsreceptie, Bavaria om ‘t Vat en onze eigen clubwedstrijden en gezelligheidstoernooitjes. De Mona zorgt er altijd voor dat niemand iets tekort komt. Met een goed aanbod en prima personeel zorgen zij voor een gezellige en ontspannen sfeer in en rond het clubhuis.

Ons clubhuis is ook uitermate geschikt als aanlegplaats voor fietsers en wandelaars die de omgeving aan het verkennen zijn en even een momentje rust willen inbouwen. Vooral in de zomer op ons heerlijke grote terras genieten van een lekker kopje of glaasje met uitzicht over alle oefenfaciliteiten en de activiteiten die zich daar afspelen. Maar ook als het weer iets minder is, is het goed toeven in ons clubhuis. Echte rust en toch altijd iets te zien.

Ons clubhuis is gedurende de maand maart dagelijks geopend van 9.00 tot 20.00 uur. In de maand september van 9.00 tot 21.00 uur. Uitgezonderd bijzondere (weers-)omstandigheden en/of activiteiten. Het clubhuis is bereikbaar op 06-25091474

Indien u meer informatie wenst te ontvangen stuur een email naar horeca@gcriel.nl