Nieuws archief

Golfclub Riel on Tour

26-08-2017
Zondag 20 augustus was de eerste editie van GC Riel on Tour.  Op initiatief van een van onze enthousiaste leden, Thijs van Keulen, is er een heuse "uitwedstrijd" georganiseerd op de baan van De Golfhorst. Nadat het initiatief via de mail was aangekondigd waren de beschikbare plaatsen binnen 'No-Time' ingevuld. Uit de foto's blijkt dat het een zeer succesvolle dag was waarbij ook de weergoden nog eens positief gezind waren. In de wandelgangen gaan de eerste geruchten al dat er een vervolg zal komen in het volgende seizoen. De winnaars nogmaals in het zonnetje: Stableford: Han de Laat & Fleur Croon Longest: Frans Corsten & Astrid Leeman Neary: Frietjhof Croon & Ans van der Putten Pechprijs: Hanny Vermeulen Met extra dank aan de sponsoren: Golfschool Geldrop: Mike van Wieringen Intertoys van der Linden in Heeze Tijssens Electrotechniek in Heeze en enkele anonieme weldoeners ;) Via deze weg willen we Thijs nogmaals hartelijk danken voor het mooie en goed geregelde initiatief! Via DEZE link kunt het het fotoalbum raadplegen.
Lees meer...

Vacature Horeca medewerk(st)er Clubhuis GC Riel

03-08-2017
Op onze golfclub zijn wij op zoek naar enthousiaste, gedreven, flexibele nieuwe gezichten! Lijkt het je wat om op een prachtige locatie te werken met diverse activiteiten? Reageer dan nu! Wij zijn per direct op zoek naar: - Weekendhulp (minstens 18 jaar) - Parttime medewerker (20/24 uur) Tijden en dagen in overleg! Graag ontvangen wij via de mail een korte motivatie en je gegevens. Horeca De Mona - mail: info@demona.nl
Lees meer...

Tussenstand 2x9 holes competitie

27-06-2017
Tussenstand 2*9 holes competitie op zowel de woensdagen als de zaterdagen. Er zijn inmiddels enkele wedstrijden van de 2*9 holes competitie op woensdag en zaterdag gespeeld. Helaas met wisselend succes, maar het zijn erg gezellige dagen waarop iedereen zijn beste beentje voorzet. Bij de zaterdag competitie zijn de verschillen niet zo groot en is er wat de stand betreft nog van alles mogelijk. Bij de woensdag competitie staan we op de 3e plaats, helaas konden we bij de wedstrijd in Uden door omstandigheden maar met 5 deelnemers spelen, wat ons wel wedstrijdpunten kostte! Dit proberen we in de nog resterende wedstrijden goed te maken, zodat we hopelijk toch nog gaan stijgen. Jammer genoeg heeft Eyckenduyn zich voor de start van deze woensdag-competitie terug getrokken, zodat we op de woensdag met maar 5 teams zijn. Woensdag de 5e juli en  zaterdag de 8e spelen we op Kapelkeshof en de wedstrijd op onze eigen mooie baan moet ook nog gespeeld worden in juli. We sluiten af op zaterdag 12 augustus op Eyckenduyn. Hierbij enkele resultaten van de afgelopen wedstrijden die we gelopen hebben op Golfclub Overloon: Woensdag: 2e plaats bruto met 33 punten voor Ans bij de dames en voor Theo een 2e plaats netto bij de heren. Zaterdag: Is ons Riel-team als team eerste geworden. Verder 1e plaats bruto voor Rini met 27 punten, 2e plaats netto voor Ans met 42 punten en Thijs had bruto de eerste plaats bij de heren met 36 punten. Mooi resultaat, toch! Bij deze wil ik alle deelnemers die tot nu toe hebben mee gedaan bedanken voor hun inzet en enthousiasme en de volgende wedstrijd gaan we er weer vol tegenaan! Golfgroetjes Teamcaptain Riel, Ans van der Putten
Lees meer...

Transportbedrijf Tinie Manders B.V. nieuwe hoofdsponsor Golfclub Riel

23-06-2017
Sinds kort is Internationaal transportbedrijf Tinie Manders B.V. hoofdsponsor van GC Riel. Het familiebedrijf zal voor een periode van 3 jaren hoofdsponsor zijn van de club. Tinie en Ellen Manders slaan zelf ook graag een balletje op de golfbaan en dragen de club een warm hart toe. Om zichtbaar te maken dat ze hoofdsponsor zijn geworden, zijn er nieuwe borden geplaatst bij de ingang, op de driving range en op de beide afslagen van hole 8.  Sponsoring is voor elke (sport)vereniging van groot belang, zo ook voor Golfclub Riel. Als Golfclub zijn wij dan ook enorm trots dat we Transportbedrijf Tinie Manders B.V. bereid hebben gevonden een sponsorovereenkomst met ons te sluiten voor een periode van 3 jaar en op deze manier een bijdrage te leveren aan een financieel gezonde en stabiele basis voor onze vereniging.      
Lees meer...

Team Riel 2 - Poulewinnaar NGF Compact competitie

28-04-2017
Op vrijdag 28 april is Team 2 na een spannende strijd poulewinnaar geworden in de NGF-Compact competitie. In 2015 werd dit team voor de eerste keer landskampioen in deze klasse. Laten we hopen dat ze in Wassenaar wederom deze titel kunnen bemachtigen! Dames en heren, veel succes in Wassenaar !
Lees meer...

Competitiespelers gezocht

05-04-2017

Competitiespelers gezocht voor de 2* 9 holes competitie:

Golfclub Riel zoekt steeds naar nieuwe uitdagingen voor de leden. Hierbij presenteren wij een vriendschappelijke competitie met een aantal golfverenigingen in Oost-Brabant/ Noord Limburg. De bedoeling is om veel mensen de gelegenheid te geven kennis te maken met “wedstrijdelement” zonder dat het direct prestatiegericht moet zijn; gezelligheid is een belangrijk element in deze competitie. De verwachting is ook dat de wedstrijd gezellig eindigt met een drankje en een praatje. De slotdag is met een feestelijke BBQ voor alle deelnemers bij de golfclub Eyckenduyn te Helden. Het programma wordt nu uitgebreid doordat er nu ook een woensdag-competitie georganiseerd wordt: daar doet de golfvereniging Uden mee ipv de Golfhorst. Wat zijn de belangrijke kenmerken van deze nieuwe uitdaging voor onze spelers (M/V)?
 • Deelnemen kan iedereen met golfervaring (liefst een beetje wedstrijdervaring). Ook spelers met hogere handicaps 36-54 of 6-gehuchtenleden (spelen wel op basis van hcp 36) zijn van harte welkom. Leeftijd speelt eigenlijk geen rol, maar de verwachting is niet dat er jeugd meedoet.
 • Er nemen 6 verenigingen deel, allemaal 9-holesbanen. Bezoek de websites om te kijken wat de banen te bieden hebben aan moeilijkheidsgraad.
 • Programma Zaterdag:
 • 13 mei, Golfvereniging Golfhorst in Horst:
 • 27 mei Golfclub de Berckt Berckt 1,5991 PD Baarlo 0610442516
 • 10 juni Golfclub Overloon, Kuluutweg 8, 5825 BC Overloon, 0478-641373
 • 8 july Golfvereniging Kapelkeshof, Roonweg 85, 5985 NS Grashoek, 077 3082677;
 • 22 july, thuiswedstrijd bij GC Riel
 • 12 augustus: afsluiting met BBQ Golfvereniging Eyckenduyn, Kesselseweg 9 5988 CC Helden 077-8512865: Let op start om 13.00 uur!
 
 • Programma Woensdagwedstrijden: starten 10 uur
 • 10 mei, Golfvereniging Uden:
 • 31 mei Golfclub de Berckt Berckt 1,5991 PD Baarlo 0610442516
 • 14 juni Golfclub Overloon, Kuluutweg 8, 5825 BC Overloon, 0478-641373
 • 5 july Golfvereniging Kapelkeshof, Roonweg 85, 5985 NS Grashoek, 077 3082677;
 • 26 july, thuiswedstrijd bij GC Riel
 • 13 augustus: afsluiting met lunch Golfvereniging Eyckenduyn, Kesselseweg 9 5988 CC Helden 077-8512865: Let op start om 10.00 uur!
 
 • De start van de zaterdagwedstrijden is altijd 9.00 uur. Deelnemers dienen 30 minuten van te voren aanwezig te zijn: dus om 8.30 uur. Voor de woensdagcompetitie is de start om 10 uur.
 • De wedstrijdvorm is 2 * 9 holes op basis van stableford.
 • Elk van de 6 teams bestaat per speeldag uit 6 personen; totaal 36 spelers in 9 flights van 4, die starten met shotgun.
 • Dames spelen van rood, heren van geel
 • De deelnemers van een team kunnen per wedstrijddag wisselen. Indien er veel aanmeldingen zijn, spelen we met vaak wisselende teams zodat iedereen aan bod komt.
 • Het is een teamcompetitie: het teamresultaat is de som van de 6 individuele resultaten. De wedstrijden worden in de homeclub niet geregistreerd als qualifying.
 • Daarnaast zijn er elke wedstrijddag individuele prijzen voor Beste Dame, Beste Heer, Neary.
 • De kosten zijn beperkt: afgezien van de reiskosten betaalt elke deelnemende speler € 22,50 per wedstrijd: tbv greenfee, prijzen en voor koffie en gebak vooraf. (exclusief lunch).
 • Voor de woensdag is de bijdrage op € 20,= gesteld
  Gezelligheid en een leuke dag is belangrijk, en ook zou het zeer mooi zijn als GC Riel nu een betere rol kan spelen als vorig jaar Interesse? Leden van GC Riel (ook die van de 6-Gehuchten) die een of meer wedstrijddagen willen meedoen: meld je aan voor deze mooie competitie bij Ans van der Putten. ansvanderputten@home.nl of 0623990924; Voor meer informatie kun je altijd even bellen naar Ans of naar Berry Peters, 0492-660864 Sluiting inschrijving 5 mei 2017; Met sportieve groet, Ans van der Putten/ Berry Peters
Lees meer...

Online Golfregels oefenen ?

18-03-2017
Het seizoen is in aantocht!, hoog tijd om uw kennis van de golfregels weer eens op te frissen. Via DEZE link kunt u heel gemakkelijk kijken hoe het met uw kennis van de golfregels gesteld is. Leuk en leerzaam om te doen. 
Lees meer...

Riels JUGO Jeugd Open - 23 april 2017

23-01-2017
Inschrijving GEOPEND ! !   - Vanaf vandaag kan er weer ingeschreven worden voor het jaarlijkse Riels JUGO Jeugd Open !.  Dit jaar op zondag 23 april.  Wij nodigen ALLE jeugdspelers van harte uit deel te nemen aan deze wedstrijd. Er wordt gespeeld in 3 categorieën. Zie www.gcriel.nl/jeugd voor verdere info en natuurlijk de flyer. Deze is HIER te downloaden.
Lees meer...

Nieuwe NGF & Clubpassen ophalen

20-01-2017
Het is zo ver, op zaterdag 4 februari a.s. zal vanaf 10.30 uur tot ca 12.30 in het clubhuis de mogelijkheid zijn de pasjes (NGF-Pas en GC Riel pas) persoonlijk te komen ophalen.  Tot zaterdag 4 februari ! Ledenadministratie GC Riel  
Lees meer...

Tussenstand Wintercompetitie

30-11-2016
Op de website onder het menu leden>wintercompetitie staat inmiddels de tussenstand welke is bijgewerkt t/m 26 november. Met nog 1 wedstrijddag te gaan , as zaterdag 3 december, is in sommige poules de winnaar al bekend. In sommige poules is alles nog open. Tot nu toe is het weer ons gunstig gestemd geweest en zijn er weer veel leuke wedstrijden gespeeld. Wat mij vooral opvalt is dat het toch allemaal dicht bij elkaar ligt en dat je echt hoog moet scoren in de dubbel. Soms ben je zelfs met 25 punten nog niet zeker van de winst. Ook de wedstrijden op de kleine baan zijn soms ongemeen spannend. Uitslagen met maar 1 puntje verschil zijn meer regelmaat dan uitzondering. Zo heeft Evert zojuist een wedstrijd gespeeld met 4 parren en twee birdies! Dus op het scherpst van de snee! Een of twee parretjes is dus zeker niet voldoende om te winnen. Na de kerst kunnen we de nieuwe poule-indeling voor de tweede ronde bekend maken. Daarom is het belangrijk dat alle wedstrijden nog gespeeld worden met een goed resultaat. Elk puntje is belangrijk. De eersten van elke poule vormen poule 1 voor de volgende ronde, de nr 2 van elke poule komen in poule 2 enzovoorts. Voor een hoop plekken zijn de laatste wedstrijden beslissend. Ook voor de mensen die niet meer hoeven te spelen. Kom dus as zaterdag, ook al hoef je niet te spelen eens poolshoogte nemen. Een goede reden om toch een balletje op de driving range te komen slaan en even bij te praten. Zo krijgen we weer 5 poules van 5 teams. Helaas zijn er wat blessures waardoor er mogelijk wat wijzigingen gaan optreden. Aangezien we echter pas begin februari weer starten met de tweede ronde hebben we de tijd om blessures goed te behandelen. Uiteraard blijven we tot het eind de winterregels hanteren en sluiten we in april weer af met een gezellige BBQ (of buffet afh weersverwachting). We hopen dat iedereen met veel enthousiasme de wintercompetitie vervolgt, veel plezier zal hebben en zaterdags gezellig mee borrelt in het clubhuis. Sportieve groet, Berry
Lees meer...

Open dag zondag 25 september groot succes !

26-09-2016
Zondag 25 september 2016 hebben ruim 100 mensen de Open Dag van Golfclub Riel bezocht. Alle bezoekers, van heel jong tot oud, hadden de keuze uit een scala aan activiteiten. Voor de allerkleinsten waren er leuke (golf-)spelletjes. Balletjes slaan naar diverse targets die door middel van klittenband blijven kleven. En voor de iets oudere jeugd de kleine Zes Gehuchten baan spelen onder begeleiding van onze jeugdleden. De introductie op de techniek van het putten met aansluitend een wedstrijdje werd verrassend goed bezocht. Dat geldt ook voor de golfclinics die Golfschool Geldrop gaf. Een gigantisch aantal deelnemers nam daaraan deel en kwam terug met enthousiaste verhalen. En mensen stonden in de rij voor een rondrit over onze golfbaan met onze buggy-taxi. Dan hebben we het nog niet eens gehad over onze winkel. De kraam met tweedehands golfspullen, ingebracht door onze leden. Een super succes. Wat is er veel gekocht op deze dag. Kortom, Golfclub Riel heeft deze middag laten zien dat ze er zijn voor iedereen. Jong en oud, beginner of gevorderde. Wij willen dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Ongecompliceerd, laagdrempelig en vooral heel gezellig.  
Lees meer...

Met korting golfen op een andere banen

13-09-2016
Met korting golfen op andere banen. Golfclub Riel heeft afspraken gemaakt met andere golfbanen om onder gunstige voorwaarden te kunnen spelen. Leden van Golfclub Riel kunnen op Golfbaan Overloon (http://www.golfbaanoverloon.nl/) met 50% korting golfen. Daarnaast kunnen leden van Golfclub Riel ook terecht op Golfbaan De Berckt (http://golfclubdeberckt.nl/) in Baarlo, leden van Golfclub Riel betalen € 15,- voor 18h greenfee. Kijk regelmatig op de pagina "Voordeelregelingen" onder het menu "leden" op de website van Golfclub Riel voor het meest actuele overzicht. Het is de bedoeling om in de toekomst met meer golfbanen een soortgelijke afspraak te maken. We houden u op de hoogte!
Lees meer...

Wintercompetitie 2016-2017

17-08-2016
Ondanks we ons nog midden in de zomer bevinden zijn de voorbereidingen voor de wintercompetitie in volle gang. Na het succes van vorige winter is besloten ook komende winter weer een competitie te organiseren, weliswaar in een iets gewijzigde vorm. Voor details kijk op de website onder het menu leden bij het item "Wintercompetitie 2016-2017". wintergolfbalmuts
Lees meer...

Start Woensdag-(avond) Zomercompetitite 2016

08-06-2016
Eindelijk is het zo ver, de woensdag-(avond) zomercompetitie gaat weer van start. We gaan net als vorig jaar uit van een groot aantal enthousiaste deelnemers. Via DEZE LINK kunt u de flyer downloaden.  
Lees meer...

Nieuwe voorzitter Golfclub Riel

18-05-2016
Tijdens de Algemene Ledenvergadering is afgelopen week bekend gemaakt dat Mark van Nunen het voorzitterschap heeft overgenomen van Tom Faassen. Mark maakte al deel uit van het bestuur en is daarnaast actief bezig geweest met zeer uiteenlopende clubactiviteiten zowel binnen als buiten het bestuur. In het dagelijks leven runt Mark een onderneming welke actief is op het gebied van transport en logistiek. Hij is dus een zeer actieve voorzitter met nog vele ideeën voor de toekomst van onze club. Wij wensen Mark heel veel succes in zijn nieuwe functie. Tevens bedanken wij Tom Faassen voor de zes jaren dat hij onze club als voorzitter en vertegenwoordiger geleid heeft. Tom blijft aan als bestuurslid dus we kunnen nog lang gebruik blijven maken van zijn ervaring en kennis.
Lees meer...

Realisatie Lockers een feit

10-05-2016
De nieuwe lockers op Golfclub Riel zijn klaar om in gebruik te nemen. Onder het menu leden op deze website vindt u de link naar het aanvraagformulier voor de huur van een locker. In 2015 heeft er een inventarisatie plaatsgevonden of er behoefte bestond aan lockers op Golfclub Riel. Dit bleek duidelijk het geval en daarom is besloten dit project daadwerkelijk uit te gaan voeren. De leden welke in 2015 reeds aangegeven hebben graag bij in aanmerking te komen voor een locker krijgen voorrang bij de uitgifte van beschikbare lockers. Let op dat ook degene welke tijdens de inventarisatie hebben aangegeven graag over een locker te beschikken OOK het aanvraagformulier op de site dienen in te vullen.
Lees meer...

Slotwedstrijden wintercompetitie, prijsuitreiking en barbecue

03-04-2016
Op zaterdag 16 april worden de laatste wedstrijden van de wintercompetitie gespeeld. Wij sluiten onze competitie af op 16 april met een BBQ. Voor deze BBQ moet je jezelf aanmelden bij de bar. De eigen bijdrage voor deze BBQ bedraagt € 14.50 pp! -Goulash soup, 3 soorten vlees, wit vis, diverse salades met stokbrood en kruidenboter, glas Glühwein. Uiteraard zijn niet competitie deelnemers ook welkom. Dus graag zsm aanmelden bij de bar! Tijdens de BBQ zal ook de prijsuitreiking plaatsvinden. Onze sponsor Decathlon heeft een prijzenpakket van ca 600,- ter beschikking gesteld. Zo heeft iedereen al een bal met tees gekregen bij de start van de 2e ronde. Als eindprijs zijn er verschillende prijzen te winnen, zoals de kleding,handschoenen, pitchforks, Inesis golfballen etc, en zeker niet alleen voor deelnemers in de eerste poule! Dus graag zien we iedereen verschijnen op de 16e, of je nog moet spelen of niet! iedereen is welkom; Wel graag zsm aanmelden bij de bar!!
Lees meer...

Baan Qualifying en einde winterregels miv zondag 27 maart

25-03-2016
Vanaf zondag 27 maart a.s. worden de winterregels afgeschaft en zal de baan weer qualifying zijn. Baan en horeca zijn vanaf die dag ook weer open vanaf 9.00 tot 20 uur. De 6-Gehuchten zal nog niet qualifying zijn voor o.a. het lopen van een eerste Q-kaart voor het verkrijgen van handicap 54. De NGF is nog bezig met de regelgeving rondom het lopen van Q-kaarten op dit soort kleine banen. Hopelijk krijgen we hier snel meer duidelijkheid over. We wachten nog even met het in gebruik nemen van de twee nieuwe holes op de 6-Gehuchten. Hiervoor moeten we nog wat (kleine) aanpassingen verrichten. Wij wensen u Fijne Paasdagen en veel golfplezier in het komende seizoen. Bestuur Golfclub Riel
Lees meer...

Ophalen nieuwe NGF en Clubpassen

25-02-2016
De nieuwe NGF en Clubpassen zijn binnen ! U kunt deze ophalen in het clubhuis gedurende de openingstijden van de horeca. Vergeet niet te testen of je met de pas kunt inloggen in de E-Golf4u zuil. Als dit niet gaat kun je voor 01-april kosteloos een nieuwe pas aanvragen. Vul hiertoe het formulier in welke te vinden is op de website onder het menu "LEDEN". ngf-registratie-2016
Lees meer...

De Golfvriendenpas - “ALS VRIEND GOLFEN OP 6 VERSCHILLENDE BANEN”

08-02-2016
 Spelen met de VRIENDENPAS Als lid van Golfclub Riel heeft u de mogelijkheid om u aan te melden voor de VRIENDENPAS. Als deelnemer kunt u op vaste dagen zonder betaling 9 of 18 holes spelen op zes ander 9-holesbanen die zich ook hebben aangesloten bij de "Vriendenpas". Spelregels van de VRIENDENPAS U kunt op vrijwillige basis gebruik maken van de VRIENDENPAS. De volgende regels zijn belangrijk.
 • U mag enkel deelnemen aan de VRIENDENPAS  indien u in bezit bent van een geldig golfvaardigheidsbewijs met minimaal Hc54 en een geldig lidmaatschap voor de 9h-baan van Golfclub Riel.
 • U betaalt € 120 per jaar voor de VRIENDENPAS; ook tussentijds inschrijven kost € 120.
 • U kunt spelen van 1 maart – 1 november op de hieronder gemelde vastgestelde Vriendendagen.
 • U kunt op de vastgestelde Vriendendagen pas spelen nadat u zich vóóraf telefonisch heeft aangemeld; de ontvangende golfclub heeft in uitzonderlijke gevallen het recht om op een bepaalde dag een maximum te hanteren. Vermeld bij het reserveren de namen en NGF-nummers van u en uw flightgenoten.
 • U bezoekt vooraf natuurlijk altijd even de website van de gastvereniging om op de hoogte te zijn van lokale regels en activiteiten.
 • U bent als vriend te gast en respecteert de regels van de ontvangende golfclub.
Op de volgende banen kun u spelen: Wilt u deelnemen aan de VRIENDENPAS?
 1. Maak  het bedrag van € 120,- over op bankrekeningnummer NL75RABO0117872717 van Stichting Golf Riel Estate onder vermelding van VRIENDENPAS en uw naam en uw NGF-nummer
 2. Stuur een mail naar secretaris@gcriel.nl met de vermelding dat u geregistreerd wilt worden op de vriendenlijst.
Lees meer...

UPDATE - Wintercompetitie

17-01-2016
Zo langzamerhand naderen we het einde van de eerste ronde van de wintercompetitie 2015-2016. De uitslagen t/m zaterdag 16 januari zijn verwerkt en staan inmiddels op de website. Via deze link komt u rechtstreeks op de juiste pagina:  http://gcriel.nl/leden/wintercompetitie-20152016/ Graag willen wij u nog attenderen op de volgende punten: 1: Zorg ervoor om in samenspraak met je medespelers en tegenstanders te regelen dat wedstrijden die niet doorgegaan zijn alsnog voor 6 februari ingehaald worden. 2: Op dit moment zoeken we een vervanger voor Wouter van Leersum, ivm een gebroken schouder kan Wouter helaas de deelname aan de competitie niet voortzetten. 3: Op 20 februari starten de finale ronde’s met een spectaculaire opening en uitgifte van de nieuwe NGF en Clubpassen !!!!! Komt Allen!!!
Lees meer...

INLOOPLESSEN VOOR LEDEN VAN GOLFCLUB RIEL

14-12-2015
Alle kaarten voor de inlooplessen zijn al verkocht!! Vanaf 12 januari 2016 kunnen leden van Golfclub Riel van een uniek aanbod gebruik maken. Voor de aantrekkelijke prijs van € 50,- kunnen alle leden een kaart kopen voor een pakket bestaande uit 10 inlooplessen van één uur per les op een vaste dag en tijdstip. De volgende condities en voorwaarden zijn van toepassing op deze inlooplessen:
 • Deelnemer moet club- of bedrijfslid zijn van Golfclub Riel
 • De “inloopkaarten" kun je kopen in het clubhuis (aan de bar)
 • Verkoop van de kaarten start op zaterdag 19 december 2015 en sluit op zaterdag 9 januari 2016
 • Deelnemer koopt een 10-lessen kaart die geldig is voor een vaste dag en tijdstip
 • De lessen worden gegeven in de periode van 12 januari t/m 11 juni 2016
 • Lesgroepen zullen uit maximaal 8 personen bestaan
 • Per inlooples zijn maar 8 kaarten beschikbaar. Op=op
 • Een gemiste les kan niet op een ander tijdstip worden ingehaald
 • De 10-lessen kaart is overdraagbaar, persoon moet wel lid zijn van GC Riel
 • Data waarop de lessen worden gegeven staan hieronder vermeld
 • Gratis ballen voor de deelnemers gedurende de inlooplessen
Maandag 19.00 -20.00 Dinsdag 19.00 -20.00 Woensdag 09.00 -10.00 Donderdag 19.00 – 20.00 Zaterdag 16.00 – 17.00
1e les 18 jan 12 jan 13 jan 14 jan 16 jan
2e les 25 jan 26 jan 27 jan 28 jan 30 jan
3e les 8 feb 23 feb 24 feb 18 feb 20 feb
4e les 22 feb 8 mrt 2 mrt 10 mrt 5 mrt
5e les 7 mrt 29 mrt 30 mrt 24 mrt 26 mrt
6e les 21 mrt 5 apr 13 apr 7 apr 9 apr
7e les 4 apr 19 apr 20 apr 21 apr 23 apr
8e les 18 apr 10 mei 11 mei 12 mei 14 mei
9e les 9 mei 24 mei 25 mei 26 mei 28 mei
10e les 23 mei 7 jun 8 jun 9 jun 11 jun
Dit pakket wordt u aangeboden door Golfclub Riel in samenwerking met Golfschool Geldrop met als doel het plezier in de Golfsport te verhogen, de onderlinge contacten én het clubgevoel te stimuleren.
Lees meer...

Succesvolle start Wintercompetitie 2015-2016

21-11-2015
Op zaterdag 14 november zijn de eerste wedstrijden gespeeld door de deelnemers aan de wintercompetitie 2015-2016 uit de poules A, B en C. Vervolgens hebben de deelnemers uit Poule D, E en F op zaterdag 21-november hun eerste wedstrijd gespeeld. Door het grote aantal deelnemers zijn er maar liefst 6 poules gemaakt waarin de deelnemers om de zaterdag in een combinatie van team- en single-wedstrijden aan de slag gaan. Op de website onder [leden > wintercompetitie] kunt de poule-indelingen, informatie en tussenstanden vinden. Tijdens de eerste speldag hebben de jeugd-deelnemers de volwassen het nakijken gegeven door als enige team de volledige 6 wedstrijdpunten bij elkaar te spelen. Proficiat Anouk en Lex ! Aanstaande zaterdag spelen de deelnemers uit de poules D, E en F hun eerste wedstrijden. Wij wensen iedereen veel spelplezier en succes bij het verzamelen van de wedstrijdpunten!    
Lees meer...

Facebook Golfclub Riel

28-10-2015
Wij hebben al bijna een jaar een Facebookpagina. Maar weinigen van u weten daarvan. U vindt de link naar onze Facebookpagina helemaal onderaan onze website op de voorpagina. Dus nog onder de sponsors. Als u helemaal naar beneden scrollt komt u het Facebookicoontje tegen. Als u daarop klikt kunt u al onze Facebookactiviteiten bekijken, ook als u zelf geen Facebook gebruiker bent. Als u zelf wel Facebookgebruiker bent zouden we het fijn vinden als u onze pagina een vind-ik-leuk wilt geven. Daarmee helpt u ons om onze berichten een veel breder bereik te geven.
Lees meer...

MOOIE NIEUWE ARRANGEMENTEN VAN HORECA DE MONA

25-10-2015
Horeca De Mona heeft een drietal nieuwe groepsarrangementen voor u samengesteld. GROEPSARRANGEMENT “DE GOLFER” Samenkomst op Golfclub Riel waar u ontvangen wordt met koffie/thee & gesorteerd gebak. Kennismaking met Golfpro (van Golfschool Geldrop) Golfclinic van 2 uur waarin u kennismaakt met de beginselen van de golftechnieken: afslaan op de driving range, putten en chippen en natuurlijk een afsluitend wedstrijdje met prijsuitreiking. Terugkomst bij Clubhuis voor uitgebreid koud/warm buffet of BBQ (incl. begeleiding) Kosten p.p. € 55,- (incl. 2 consumpties, vanaf 15 pers.) Bent u met een kleiner gezelschap dan maken wij graag voor u een “prijs op maat” Naast dit leuke golfarrangement biedt Horeca De Mona de groepsarrangementen DE TANDEM en DE SOLEX. Kijk voor meer informatie op www.demona.nl, onder Golfclub Riel.
Lees meer...

NIEUWE WINTERCOMPETITIE 2015-2016

18-10-2015
Er is een nieuwe opzet uitgewerkt voor de wintercompetitie 2015-2015. Voor informatie en details kijkt u op de website van Golfclub Riel onder het menu Leden en vervolgens Wintercompetitie. Directe link: www.gcriel.nl/wintercompetitie-20152016/
Lees meer...

Tip - De winter is in aantocht, controleer de Baanstatus eenvoudig op je Smartphone of tablet !

14-10-2015
Tip Controleer voordat u erop uit trekt naar Golfbaan Riel eerst de Actuele Baanstatus en de kalender op de website van Golfclub Riel. Dit voorkomt teleurstellingen ! Indien u op een eenvoudige wijze de actuele baanstatus wilt opvragen met uw Smartphone of Tablet dan kunt u een snelkoppeling of zogenaamde favoriet aanmaken naar het het volgende webadres:     http://gcriel.nl/baanstatus Op deze manier komt u zonder omwegen direct bij de baanstatus terecht op een pagina die geoptimaliseerd is voor mobiel gebruik.    
Lees meer...

EEN BERICHTJE VAN DE 2 * 9 HOLES ZOMERCOMPETITIE

15-09-2015
Wij zijn dit jaar gestart met de deelname aan een vriendschappelijke competitie. Deze competitie wordt gespeeld op zes 9-holes banen nl. GC Overloon, GC Eijckenduijn uit Helden, GC Grashoek , GC de Berckt uit Baarlo en GC de Golfhorst en natuurlijk GC Riel. In het voorjaar heeft hiervoor een oproep voor deelname op de site gestaan. 15 personen hebben daarop gereageerd en in wisselende samenstelling werden de wedstrijden gespeeld. De wedstrijden worden gespeeld op basis van Stableford en het teamresultaat wordt bepaald door het resultaat van de 6 teamspelers bij elkaar op te tellen. De eerste wedstrijd was op 9 mei in Geldrop. Het weer was mooi, de baan lag er goed bij, de lunch door de Mona was goed verzorgd en we kregen veel complimenten over de baan. Deelnemen is belangrijker dan winnen! Dat is een goed gedachtegoed! Bovendien is het natuurlijk even wennen, zo deelnemen aan een competitie! Met een behoorlijk andere samenstelling gingen we vol goede moed naar de tweede wedstrijd in Overloon. Het slechte resultaat bij de eerste wedstrijd (laatste met slechts 134 punten) werd vooral geweten aan de zenuwen. De goede moed heeft echter niet geleid tot een beter resultaat en met 133 punten werden we ook daar laatste. Bij de de Berckt in Baarlo ging het niet veel beter (129 punten). Toch was er een lichtpuntje in de 3e wedstrijd. Deze werd gespeeld op de zeer mooie baan van GC Eijckenduijn te Helden. Daar zijn we als team met 187 derde geworden. Ans van der Putten sleepte er twee prijzen weg (1e dames 37 stbf. en de neary) en Wout van Leersum eindigde als eerste heer 41 stbf). De verdere wedstrijden in Grashoek (GC Kapelkeshof) en in Horst America (de Golfhorst) waren qua resultaat niet veel beter. Op de laatste dag was er echter toch een hoogtepunt. Daar kaapten Ans van der Putten en Rinie Roest de prijzen weg. Zij werden 1e bij de netto resp. bruto verrekening. Dit heeft echter niet kunnen verhinderen dat wij als GC Riel op de laatste plaats zijn beland! Verder kunnen we concluderen dat de meesten zeer veel plezier aan deze wedstrijden beleefd hebben. Het is toch even net iets anders golfen als je competitie speelt. In de loop van september/oktober zullen we zeker nog een afsluitende dag organiseren. Tevens zullen we dan de interesse en mogelijkheden voor een eventueel vervolg volgend jaar bespreken! Berry Peters
Lees meer...

HORECA DE MONA SLUIT DE VAKANTIE AF op GOLFCLUB RIEL

08-08-2015
logo mona HORECA DE MONA SLUIT DE VAKANTIE AF op GOLFCLUB RIEL Voor velen onder ons eindigt binnenkort de vakantieperiode. Vrijdag 28 augustus gaat Horeca De Mona samen met u deze vakantie afsluiten met een gezellige en heerlijke barbecue op Golfclub Riel in Geldrop. Op deze avond vindt tevens het “De Mona matchplay putkampioenschap”plaats op de puttinggreen van onze golfclub waarvoor reeds vele leden zich hebben ingeschreven. Een leuke gelegenheid, ook voor alle niet-golfers, om eens van dichtbij te zien hoe zo’n wedstrijd eraan toe gaat. Vanaf ons zonovergoten terras heeft u een prachtig uitzicht op de verrichtingen van de wedstrijddeelnemers. En onder het genot van de heerlijke hapjes en drankjes kunt u de deelnemers vanaf veilige afstand aanmoedigen. AANVANG: 17.30 uur KOSTEN: € 14,50 p/p incl. 1 consumptie INSCHRIJVEN/BETALEN: Bij een van onze medewerkers in het clubhuis. Of via info@demona.nl. Aanmelden kan tot woensdag 26 augustus. Let op ! Uiteraard kunnen deelnemers aan het “De Mona Putkampioenschap” zich nog steeds inschrijven voor deze barbecue. Tevens kunt u via E-Golf4u nog inschrijven voor deze wedstrijd. Het team van Horeca De Mona wenst u allen een hele fijne zomervakantie. Wij hopen u vrijdag 28 augustus in groten getale te mogen begroeten !
Lees meer...

Ook Riel 1 kampioen jeugdcompetitie

29-06-2015
Gisteren 28 juni '15 is ook ons andere jeugdcompetitieteam, Riel 1, met overtuigende cijfers kampioen geworden in de hoofdklasse C-clubs jeugd par-3 18 holes, Poule J 501. Ze wonnen de laatste (kampioens-) wedstrijd tegen Maastricht 1 gisteren op onze homecourse met 25-3. Daarmee komt hun totaalscore op 70 punten. Bleijenbeek 1 eindigde als tweede in de poule na een overwinning van 27-1 op Golfhorst 3 met een totaal van 51 punten. Maastricht 1 en Golfhorst 3 eindigden als derde en vierde met respectievelijk 43 en 4 punten.
Lees meer...

TWEEDE JEUGDTEAM GOLFCLUB RIEL KAMPIOEN HOOFDKLASSE COMPETITIE (Poule J505)

23-06-2015
Met veel trots feliciteren wij ons tweede jeugdteam dat afgelopen zondag glorieus kampioen is geworden in de hoofdklasse competitie (Poule J505) met bijna het dubbele aantal punten op de nummer 2! Het team, bestaande uit Sophie Vos, Daan Capel, Lucas Vereggen, Jurre Weijer en Sebastiaan & Olivier Elst (Team Captain) was in deze competitie heer en meester op de courses van De Golfhorst (America), Bois-le-Duc (Den Bosch) en De Haverleij (Den Bosch) en liet met gedegen spel geen spaan heel van de nogal jeugdige tegenstand. Desalniettemin, is er prima gegolfd en zijn alle spelers er in geslaagd om hun handicap naar beneden te brengen. Naast de euforie van afgelopen zondag vanwege het kampioenschap was er ook de teleurstelling dat de competitie alweer ten einde was. Op alle speeldagen, waarin ze zeer professioneel voor de dag kwamen met mooie team polo’s en fleece truien van de club, heeft het team ook erg veel lol gehad Ze kijken allemaal alweer uit naar volgende jaar, hopelijk dan tegen teams van ongeveer dezelfde leeftijd.DSCN8267 - kopie DSCN8274 DSCN8299 IMG_0702
Lees meer...

Rose-On-Tour-2015

01-06-2015
Op zaterdag 30 mei heeft het jaarlijkse Rose-Toernooi plaatsgevonden op Golfclub Riel. Kijk voor foto's op Fotoboek Rose 2015, ook te vinden onder menu "leden".
Lees meer...

Riel 2 Landskampioen NGF competitie voor compacte banen

30-05-2015
Op 22 mei is Riel team-2 Landskampioen geworden in de NGF competitie voor korte banen. Zie http://www.golf.nl/nieuws/2015/mei/5-24-gc-riel-landskampioen-cclubs  
Lees meer...

Nieuwe Handicap-Conversietabellen 2015

22-05-2015
Onlangs heeft de NGF een bezoek aan onze baan gebracht en een aantal metingen verricht. Ook de aanpassing van Hole 6 is hierin meegenomen. De uitwerking van de gegevens heeft geresulteerd in een nieuwe Course- en Slope-rating. We hebben dan ook nieuwe handicap-conversietabellen ontvangen. Ook zijn de gegevens in E-golf4u aangepast dus de berekening op de zuil gaat vanzelf goed conform de nieuwe tabellen. De nieuwe tabellen hangen op het prikbord en bij de ingang van de 9h-baan.  Zie ook Pagina Conversietabellen
Lees meer...

UITBREIDING BESTUUR GOLFCLUB RIEL

15-05-2015
Tijdens de algemene ledenvergadering van 11 mei jongstleden is Mark van Nunen met algemene stemmen gekozen als nieuw bestuurslid voor onze golfclub. Het bestuur bestaat nu uit Tom Faasen (voorzitter), Bart Coppens (secretaris), Edwin Dirne (penningmeester) en Mark van Nunen (bestuurslid).
Lees meer...

Algemene Ledenvergadering 2015

05-05-2015
Op 11 mei aanstaande zijn al onze leden van harte welkom voor de Algemene Ledenvergadering welke dit jaar gehouden zal worden in het clubhuis van Golfclub Riel. Aanvang 20.00 uur. Ontvangst met koffie of fris vanaf 19.30 uur. De verwachte eindtijd van onze ledenvergadering is rond 22.00 uur. Het programma van de avond vindt u in de mail die u op 25 april jongstleden is toegestuurd door onze secretaris.      
Lees meer...

Overwinning voor RIEL-2

01-05-2015
Op vrijdag 1 mei is het competitieteam RIEL-2 als winnaar uit de strijd gekomen op de laatste en beslissende wedstrijddag binnen de NGF-C competitie. Op de baan van MOP Vught is gestreden om de winst binnen de poule. Allen van harte gefeliciteerd met deze overwinning en natuurlijk veel succes op de landelijke finaledag !
Lees meer...

Bestrating en diverse aanpassingen

29-04-2015
Na enige tijd van overlast zijn afgelopen week de werkzaamheden aan de bestrating rond het clubhuis en de entree afgerond. Het terras is met de nodige vierkante meters uitgebreid en ook het schelpenpad is vervangen door straatwerk. Tevens is de beplanting aangepast en het informatiebord bij de ingang vernieuwd. Op de Zesgehughtenbaan zijn de afslagmatten en de hole-bordjes vervangen. Uit de reacties van bezoekers en leden kunnen we opmaken dat alle wijzigingen een positieve bijdrage leveren aan de uitstraling van onze baan en faciliteiten.
Lees meer...

De Vriendenpas - “ALS VRIEND GOLFEN OP 5 VERSCHILLENDE BANEN”

23-02-2015
Met enige trots introduceren wij een aantrekkelijk nieuw concept. Als lid van Golfclub Riel krijgt u de mogelijkheid om u aan te melden voor een VRIENDENPAS waardoor u gratis 9 of 18 holes mag spelen op vier ander 9-holesbanen die zich ook hebben aangesloten.....   Zie ook http://www.gcriel.nl/vriendenpas/  
Lees meer...

Clubhuis Golfclub Riel - Nieuwe menukaart

10-02-2015
Met ingang van 11 februari introduceert de beheerder van ons clubhuis "De Mona Horeca" een nieuwe menukaart.
Lees meer...

Golfregels in de Praktijk - Samenvatting

09-02-2015
Op 24 januari jongstleden hebben we een uitgebreide uitleg gekregen van onze regel- en handicapcommissie over de golfregels in de praktijk. 95 Deelnemers hebben deze dag kennis kunnen nemen van de golfregels in diverse praktijksituaties. De meeste algemeen, maar sommige toegespitst op bepaalde uitzonderlijke situaties op onze baan. Vandaag heeft onze regel- en handicapcommissie de samenvatting van deze dag toegestuurd aan alle deelnemers. Deze samenvatting is voor iedereen toegankelijk en is te vinden onder het menu "Leden/downloads", of direct via DEZE link.
Lees meer...

Ophalen NGF- en Clubpassen seizoen 2015

05-02-2015
De NGF- en Clubpassen voor seizoen 2015 zijn vanaf zaterdagmiddag 7 februari af te halen.
Lees meer...

Mooi stukje geschiedenis van onze golflcub

21-01-2015
Dit mooie filmpje over de geschiedenis van onze golfclub ontvingen we van onze golfschool. U ziet hoe de verschillende holes op de grote baan er steeds mooier uit zijn gaan zien. U ziet ook de bouw van ons clubhuis en de aanleg van onze Zes Gehuchten baan. Een aanrader voor alle leden, en vooral voor de mensen van het eerste uur. Klik op deze link om het filmpje te bekijken: http://youtu.be/ZbJYs1nSvyg
Lees meer...

Golfregels in de Praktijk, zaterdag 24 januari '15

14-01-2015
Op 24 januari aanstaande organiseert onze Regel- en Handicapcommissie een praktische bijeenkomst over de regels van het golfspel, waarbij we daadwerkelijk (in kleine groepen) de baan op gaan om daar naar diverse situaties te kijken.
Lees meer...